Certificeringen

Muller Reclame & Belettering streeft naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit streven komt het best tot zijn recht door zorg te dragen dat je naast tomeloze inzet en klantgericht denken ook over de juiste certificering beschikt. Dat waarborgt niet alleen onberispelijk werk maar geeft ook een zeker gevoel voor haar opdrachtgevers.

Mullerbelettering_Sibon
Muller Reclame & Belettering is Sibon erkend!!

In bijvoorbeeld Nederland zijn naar schatting tussen de 3000 en 3500 signbedrijven actief op de markt. Allen profileren zich als vakbekwame en creatieve bedrijven. In de praktijk zijn er helaas vele ‘beunhazen’ die de signmarkt verpesten. Door deze grote hoeveelheid, zijn goede signbedrijven vaak lastig te herkennen wat het imago van de signbranche niet ten goede komt. Ook deels de onwetendheid bij de eindgebruiker over sign en het signbedrijf maakt het lastig bij het kiezen van het juiste signbedrijf. Het keurmerk van SI’BON is een eenvoudig middel om gekwalificeerde bedrijven te onderscheiden in de markt.

Uit onderzoek is gebleken dat tweederde van de respondenten zich bij de keuze van een signbedrijf voor het verkrijgen van een product laat leiden door de aanwezigheid van een keurmerk. Zelfs al is het keurmerk onbekend!
Zo heeft de signsector haar eigen keurmerk: Erkend Signbedrijf, uitgegeven door SI’BON. Slechts bedrijven die in de praktijk bewezen hebben dat zij professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis hebben, komen voor dit keurmerk in aanmerking.


Erkend Avery verwerker

Mullerbelettering_MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Zoek op deze site

Categories

Direct meer informatie?